Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Activiteitenaanbod

Ben jij er klaar voor om samen met je paard een unieke, eigen ontdekkingstocht te gaan maken? Kies dan de activiteit die het beste bij jullie past en laat je begeleiden door De Paardenbasis. Daar zijn we al 15 jaar goed in!

Om je alvast in de stemming te brengen zie je hieronder een overzicht;

 

Cursus: Een cursus duurt 1 dag en je leert eerst in theorie wat je later in de praktijk gaat doen. Er zijn vaak 2 dagen achter elkaar ingeroosterd, zodat het mogelijk is om 2 dagen te combineren. De groep bestaat uit maximaal 4 praktijkdeelnemers en 4 theoriedeelnemers.  

 

Klassikale trainingDit is een traject op jaarbasis, wat vergeleken kan worden met onze basisschool. Gedurende het jaar worden maandelijks oefeningen zowel theoretisch als praktisch aangeleerd, om tussentijds aan de slag te kunnen gaan met huiswerkopdrachten.

 

Privé instructieBij prive instructie wordt uitgegaan van individuele instructie. Je werkt met je eigen paard. Je maakt een afspraak wanneer het best bij jullie past, tijdens schooltijden en op zaterdag op vast ingeroosterde trainingsdagen.

 

Thema avond: Altijd al willen weten hoe je balans krijgt vanuit ontspanning? En hoe je met je paard samen geniet van de mooiste hobby op aarde; Paardrijden! Kom dan naar de Thema avond van De Paardenbasis en zie hoe je dit kan bereiken. Een leuke en interessante demonstratie avond met veel gelegenheid om vragen te stellen.

 

Weekendclinic Academische Rijkunst: Ben jij geïnteresseerd in de Academische Rijkunst? Wil jij weten hoe deze historische trainingsmethode in onze moderne tijd van pas komt? Dan is de weekendclinic echt iets voor jou. Grootmeester Bent Branderup komt naar Brabant om met 8 combinaties te trainen. En jij kan daarbij zijn. Je wordt ondergedompeld in de theorie en de praktijk van deze prachtige trainingsmethode en de biomechanica van je paard.

 

Meer informatie...

Onze ervaring is dat het werken met paarden maatwerk is. Heb je daarom specifieke vragen, of wil je meer informatie of foldermateriaal ontvangen over de bovenstaande diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?