Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Lisette Dirven

In mijn praktijk 'Paarden Behandelen' combineer ik verschillende methodes. We kijken naar het paard en zetten de combinatie in welke het beste resultaat geeft bij jouw paard. 

 lisette.jpg

Het begon allemaal in 2007 met de Humane Sportmassage gevolgd door de stresspoint therapie volgens de Jack Meagher Methode. Daarna startte ik in 2009 met de opleiding tot Cranio Sacraal Therapeut voor paarden.

 

Na deze met goed gevolg afgerond te hebben heb ik bij de "Blauwe Hengst" de  basis en gevorderde cursus Manuele Lymfe Drainage voor paarden plus de module Voeding en Insuline resistentie gedaan. 

 

Momenteel zit ik in mijn laatste fase van de HBO opleiding Osteopaat voor paarden. Na 2 jaar studie ben ik inmiddels geslaagd voor de theorie en praktijk. Nu ben ik nog bezig met de praktijkstage en scriptie, zodat ik uiteindelijk na 3 jaar studeren een geaccrediteerd Osteopaat ben, volgens de Vereniging van Beroepsoefenaars van Complementaire en natuurlijke geneeswijze voor dieren.

 

Met mijn behandelingen wil ik paarden helpen. Hopelijk kan ik jouw paard ook helpen!

 

Met vriendelijke groet,

Lisette Dirven

www.paardenbehandelen.com

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?