Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Basiscursus

De basiscursus is voor jou geschikt om je kennis te laten maken met de Paardenbasis methode. Je wordt bewust van je communicatie en samenwerking met je paard. Deze cursussen volg je als je Zone I wil doorlopen. Maar natuurlijk kan je ze ook als losse cursussen volgen.

 

Jij wilt met je paard een beter team vormen, want jij wil je paard beter begrijpen en op een natuurlijke en diervriendelijke manier trainen, ongeacht niveau of discipline. De basiscursus legt de basis voor de vervolgcursussen. Alle oefeningen van Zone I komen aan bod in de basiscursussen.

 

Als je interesse hebt om Zone I te doorlopen, volg je eerst de basiscursussen, om daarna in de vervolgcursussen verder te gaan met Zones II t/m V. Je kan natuurlijk ook losse cursussen volgen.

 

In Zone I wordt je bewust van jullie communicatie en wordt steeds nieuwsgieriger naar de volgende oefening. Je wil je volgens een logische volgorde verdiepen in alle oefeningen die Zone I voor je in petto heeft. En het resultaat is dat je met je paard kan trainen met steeds kleinere hulpen en steeds meer ontspanning. 

 

Zone I is onderverdeeld in 6 cursusdagen;

 

cursusdag 1/6: loswerken/grondwerk

cursusdag 2/6: loswerken/grondwerk

cursusdag 3/6: grondwerk/handwerk

cursusdag 4/6: grondwerk/handwerk

cursusdag 5/6: longeren/rijden

cursusdag 6/6: longeren/rijden

 

Elke cursusdag is opgebouwd uit 2 blokken. Elk blok duurt 3,5 uur en start met een theoretische introductie, waarbij je vertelt waar je trainingswens ligt met je paard. Daarna krijg je uitleg over de gebruikte oefeningen en technieken. Aansluitend volgt een eerste praktijksessie met je paard. Tussen 2 blokken is een pauze ingeroosterd. De cursus wordt afgesloten met een nabespreking en per deelnemer wordt een trainingsadvies meegegeven.

 

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?