Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Cursus op locatie

Ben jij op zoek naar inspiratie? Zijn woorden zoals ontspanning, balans, plezier, vertrouwen, rust, geduld en logische opbouw op jouw lijf geschreven? Wil jij meer weten over de biomechanica, de hulpgevend en de gymnastische waarde van de dressuuroefeningen? Dan is deze dag zeer interessant voor jou. Ook als je niet wilt rijden, maar juist vanaf de grond wil trainen, is deze dag onmisbaar.  

 

De dag start met een gezamenlijke theorieles, waarna de praktijklessen volgen. Om beurten trainen de deelnemers een half uur met hun paard/pony. Deze lessen zijn voor alle deelnemers te volgen.

Na deze ochtend volgt een heerlijke lunch, waarna nogmaals een gezamenlijke theorieles wordt gegeven. De praktijkdeelnemers komen daarna allemaal weer om beurten in actie met hun paard, om de theorie in de praktijk te brengen.
 
Wil je erbij zijn? Dan kan dat op 2 manieren;
- theoriedeelnemer; je volgt de hele dag alle theorie en praktijklessen en maakt veel aantekeningen in je werkmap. Ook geniet je van de heerlijke koffie/thee en lunch. Er doen max 25 theoriedeelnemers mee.
 
-praktijkdeelnemer; je volgt de hele dag alle theorie en praktijklessen en hebt zelf 2 maal een half uur privéles met je eigen paard/pony. En je geniet van de heerlijke koffie/thee en lunch. Er doen min 4 en max 6 praktijkdeelnemers mee.
 
Kosten;
De kosten zijn gelijk aan die van de cursussen op De Paardenbasis, exclusief 0,19 ct/km reiskosten. 
En om deze mooie trainingen te promoten, geldt een aanbieding van 50% korting voor elke 2e theoriedeelnemer.

 
De locatie en datum wordt in overleg bepaald.
 
Schrijf je nu in
 en start je opleiding op de academische trainingsladder, om daarmee de beste trainer te worden voor jouw paard!

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?