Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Vervolgcursus

De vervolgcursus is voor jou geschikt om je verdieping te bieden in de samenwerking met je paard en hem fysiek beter in balans te helpen. Deze cursussen volg je als je jouw kennis en eigen vaardigheid wil uitbreiden en jouw paard verder wil opleiden richting de horizontale balans en de verzameling. Je hebt de basis gelegd in Zone I en kan daarop verder bouwen. Alle oefeningen van Zone II t/m V komen aan bod in de vervolgcursussen, als jullie daar klaar voor zijn.

 

Als je interesse hebt om Zone II en verder te doorlopen, volg je de vervolgcursussen. Hierin train je de oefeningen die op dat moment voor jou en je paard van toepassing zijn. Er is geen vaste structuur in de cursussen, zodat iedereen op zijn eigen niveau kan trainen. Je kan natuurlijk ook losse cursussen volgen. En heb je interesse in de opleiding van de Academische Rijkunst, dan is dit de juiste route.

  

De vervolgcursussen zijn onderverdeeld in 6 cursusdagen per jaar. Elke cursusdag is opgebouwd uit 2 blokken. Elk blok duurt 3,5 uur en start met een theoretische introductie, waarbij je vertelt waar je trainingswens ligt met je paard. Daarna krijg je uitleg over de gebruikte oefeningen en technieken. Aansluitend volgt een eerste praktijksessie met je paard. Tussen 2 blokken is een pauze ingeroosterd. De cursus wordt afgesloten met een nabespreking en per deelnemer wordt een trainingsadvies meegegeven.

 

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan gerust contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?