Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Praktijkscholingsdag

Als Paardenbasis Instructeur wil je kwaliteit kunnen leveren. En dat merken je leerlingen meteen. Door elk jaar minimaal 1 bijscholingsdag bij te wonen, staat De Paardenbasis garant voor jouw kwaliteit. En daarmee is een vermelding op deze website een welverdiende vermelding.

 

Tijdens de praktijkscholingsdag, die twee maal per jaar wordt georganiseerd, komen de Paardenbasis Instructeurs samen om hun ervaringen te delen en hun kennis en vaardigheid bij te spijkeren. Met een zelf opgeleid paard krijg je les van Marion en wordt je weer bevestigd in al het goede en krijg je nieuwe huiswerkoefeningen mee. 

 

Je kan zelf aangeven welke onderwerpen je aan bod wil zien. En dat kan een trainingstechniek zijn, of een oefening, of een vraag over gedrag, huisvesting, harnachement, gezondheid, voeding, didactiek, geschiedenis, trainingsmethodes, of bedrijfskunde.

 

De dag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De koffie staat klaar om 9.00 uur, zodat iedereen de gelegenheid heeft om de paarden te installeren en bij te praten.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?