Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Op locatie

In sommige gevallen is het onmogelijk om met je paard naar Achtmaal te reizen. En dan is het goed om te weten dat het mogelijk is om thuis les te volgen. Dat kan op de volgende manieren;

 

Privé instructie: bij 5 of meer aaneengesloten instructies van 1 uur kom ik jouw kant op. De tarieven zijn exclusief km vergoeding van 0,19 ct/km.

 

Cursus: een 1- of 2 daagse cursus kan doorgaan bij jou op stal, als je locatie voldoet aan de veiligheidseisen, zoals die ook gelden voor het veiligheidscertificaat. Bij minimaal 4 deelnemers kom ik jouw kant op. De tarieven zijn exclusief km vergoeding van 0,19 ct/km.

 

Clinic, demo of lezing: vindt je het leuk om met een groep meer te horen, zien en weten van de trainingsmethode van De Paardenbasis? Organiseer dan een clinic, demo of lezing bij jou op stal.

 

Informeer hier naar de mogelijkheden.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?