Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Open Training 

Zoek je inspiratie om te trainen met je paard? Heb je geen idee wat Academische Rijkunst inhoud, maar wil je een kijkje nemen in de stal? Kom dan naar de Open Training van De Paardenbasis en zie hoe je dit kan bereiken. 

 

Als Freestyle Instructeur II, Ridder en Branderup Trainer in de Academische Rijkunst zal Marion van de Klundert vanaf de grond de oefeningen met haar paarden opbouwen, om vervolgens in harmonie en ontspanning te kunnen rijden.

 

Ze doet dit samen met Ria de Vos, die ook al jaren in de Academische Rijkunst bezig is met haar paarden. Ze is Squire en heeft nog veel plannen met haar Tom en Buen.

 

Ze leggen vooral uit WAAROM de oefeningen bedoeld zijn, maar ook HOE je ze kan leren. Er is veel gelegenheid om je vragen te stellen. Iedereen kan naar hartenlust inspiratie opdoen, om thuis met hun eigen paard verder te komen in de opleiding.

 Een vrijblijvende middag, gezellig, inspirerend en laagdrempelig.

 

deelnemers

De Open Training is bedoeld voor deelnemers die interesse hebben in het natuurlijke gedrag van paarden/pony's en die dat willen toepassen tijdens de rechtrichtende training van het paard. Het zijn leerlingen van De Paardenbasis, maar natuurlijk ook paardenliefhebbers die kennis willen maken met deze logische en doordachte methode.

Tijdens de Open Training is er thee en koffie voor de deelnemers in ruime mate aanwezig.

 

indeling

De Open Training begint meestal met een korte introductie met koffie/thee en koek. Daarna trainen Marion en Ria om beurten hun paarden. Ze doen dat in het grondwerk, longeren, handwerk, rijden.

Natuurlijk is het heel leuk om met een thema te werken dat door het publiek gevraagd is. Heb je een wens? Stuur dan een email.

 

data en tijden

De Open Training vindt 1 keer per maand plaats op dinsdag van 11.00 – 14.00 uur. De data vind je in de agenda.

 

inschrijven

Als je na het lezen van deze informatie interesse hebt in de Open Training, neem dan gerust contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?