Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Thema avond 

Altijd al willen weten hoe je balans krijgt vanuit ontspanning? En hoe je met je paard samen geniet van de mooiste hobby op aarde; Paardrijden! Kom dan naar de Thema avond van De Paardenbasis en zie hoe je dit kan bereiken.

 

Als Freestyle Instructeur II, Advanced Squire en Branderup Trainer in de Academische Rijkunst zal Marion van de Klundert vanaf de grond de oefeningen met haar paarden opbouwen, om vervolgens in harmonie en ontspanning te kunnen rijden.

 

Ze legt vooral uit WAAROM de oefeningen bedoeld zijn, maar ook HOE je ze kan leren. Er is veel gelegenheid om je vragen te stellen. Iedereen kan naar hartenlust inspiratie opdoen, om thuis met hun eigen paard verder te komen in de opleiding. 

deelnemers

De thema avond is bedoeld voor deelnemers die interesse hebben in het natuurlijke gedrag van paarden/pony's en die dat willen toepassen tijdens de rechtrichtende training van het paard. Het zijn leerlingen van De Paardenbasis, maar natuurlijk ook paardenliefhebbers die kennis willen maken met deze logische en doordachte methode.

Tijdens de thema avond is er thee en koffie voor de deelnemers in ruime mate aanwezig.

 

indeling

De thema avond begint meestal met een half uur theorie met koffie/thee en koek. Daarna geeft Marion een demo met haar paarden van het thema dat gepland staat. Voorbeelden van deze thema’s zijn:

Longeren

Obstakeltraining

Trailerladen

Jonge paarden

Loswerken

Natuurlijk is het heel leuk om met een thema te werken dat door het publiek gevraagd is. Heb je een wens? Stuur dan een email.

 

data en tijden

De thema avonden vinden 6 keer per jaar plaats op donderdag avond van 19.30 – 21.30 uur. De data vind je in de agenda.

 

inschrijven

Als je na het lezen van deze informatie interesse hebt in de thema avond, neem dan gerust contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?