Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Trainingsweek

Een trainingsweek is bedoeld voor iedereen die opeenvolgende dagen privé instructie wil volgen. In de ochtend traint Marion haar eigen paarden, waarbij het mogelijk is om mee te kijken. Dit wordt opgevolgd door 1 op 1 privé instructie. En na je eigen privé instructie kan je meekijken bij de lessen van andere leerlingen van De Paardenbasis, wat leuk en leerzaam is. Zo leer je van de andere combinaties, die ook weer kunnen leren van jouw training. 

 

De lessen zijn individueel en worden gegeven door Marion. Elke ruiter werkt met het eigen (verzorg)paard. Ondanks de eventuele toeschouwers, wordt de aandacht op de combinatie in de rijbaan gericht. Vragen van de toeschouwers worden vóór en ná de training graag beantwoord.

 

data en tijden

De trainingsweken vinden in plaats van mei-oktober.  De data vind je in de agenda op de website. De lestijden zijn:

 

  9.00 – 10.30 uur  Marion traint met haar eigen paarden

10.30 – 12.30 uur  2 Privé trainingen

12.30 – 13.30 uur  Pauze

13.30 – 17.30 uur  3 Privé trainingen

 

 

inschrijven

Heb je na het lezen van deze informatie interesse in de trainingsweek? Of wil je als toeschouwer meekijken? Neem dan gerust contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?