Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Algemeen

042.JPGDe Paardenbasis biedt al vele jaren verschillende activiteiten aan voor alle paardenliefhebbers. Onder begeleiding van Marion van de Klundert wordt je samen met je paard opgeleid vanuit ontspanning naar het hoogst haalbare doel.

 

Het doel is om je paard en jou zowel mentaal als fysiek op elkaar af te stemmen. Door jullie belevingswerelden voor elkaar begrijpelijk te maken en de balans in jullie lichamen te verbeteren, wordt het (nog) plezieriger om met je paard om te gaan en te trainen. 

 

Het motto is 'natuurlijk gebaseerd op wederzijds vertrouwen', want het natuurlijke gedrag van je paard en jou vormt de rode draad door alles wat De Paardenbasis aanbiedt. De werkwijze is vooral gebaseerd op Freestyle (horsemanship) en Academische Rijkunst (dressuur). 

 

IMG_2025klein.jpg

"Doordat je hebt betaald voor de aanschaf van een paard, betekent nog niet dat het paard 'van jou' is - Emiel Voest, grondlegger van het Freestyle Systeem.

 

“Two spirits want to do what two bodies can” - Bent Branderup, grootmeester in de Academische Rijkunst.

 

Met de trainingen van de Paardenbasis creëer je op diervriendelijke wijze een gezond en comfortabel rijpaard, tot aan het hoogst haalbare niveau van de combinatie.

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?