Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Middelen

Een essentieel onderdeel van het wederzijdse begrip tussen mens en paard ligt in communicatie. Een taal die voor beiden begrijpelijk is, is lichaamstaal. Lichaamstaal is een universele taal die met houding, uitdrukking, uitstraling, beweging, positie en impact te maken heeft en die in belangrijke mate boodschappen kan overbrengen zonder ook maar een woord te hoeven spreken. Het op juiste wijze communiceren leidt tot wederzijds begrip, dat weer de kiem vormt van een band van vriendschap en vertrouwen.

 

 middelen.jpgTijdens het trainen wordt naast (het bewust zijn van) lichaamstaal ook gebruik gemaakt van andere middelen, zoals een trainingshalster, leadrope, dubbele lijnen, barebackpad, hoofdstel, zadel. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van het materiaal waarmee de paarden thuis ook getraind worden. Als regel geldt; alle middelen mogen worden ingezet, zolang het effectief is.

 

Materialen op de Paardenbasis

Op De Paardenbasis is het mogelijk om verschillende materialen uit te proberen, die gebruikt worden in de trainingen. En na het uitproberen is het mogelijk om deze materialen aan te schaffen. Het is een service om leerlingen te adviseren en te voorzien van kwalitatief hoogwaardig materiaal, dat in goede handen leidt tot de mooiste resultaten in de trainingen.

 

Eén van deze materialen is het Branderup by Stübben zadel, wat speciaal ontwikkeld is voor de ruiter die zijn onafhankelijke zit als belangrijkste hulp gebruikt.

 

 
Open publication - Free publishing - More bent branderup
 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?