Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Jeugdcursus 1/5

May 20th 2:00 pm - 5:00 pm

Deze jeugdcursus is voor enthousiaste jonge ruiters tot 16 jaar. Tijdens de jeugdcursus maak je kennis met de trainingsmethode van De Paardenbasis en leer je je paard/pony beter te kennen. Samen werk je aan vertrouwen, rust, ontspanning maar natuurlijk ook aan dapperheid en durf. Want het obstakelparcours is natuurlijk niet te missen! 

 

Deze eerste cursusmiddag staat in het teken van loswerken. Je leert de theorie en de praktijk van het natuurlijke gedrag van je paard beter te snappen. En hoe zit jouw eigen natuurlijke gedrag eigenlijk in elkaar? En wat betekent dat voor je paard? Al eens over nagedacht dat jij een roofdier bent, dat een ontspannen ritje wil maken op een prooidier?

Je kan de 5 cursusmiddagen als losse cursussen volgen. Maar het leukst is het om alle 5 cursussen te volgen en een mooi diploma te halen, het Paardenbasis Jeugd Diploma.

 

 

 

 

Labels:

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?