Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

7 en 8 december 2019 is de weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Vervolgcursus

May 08th 9:00 am - 5:00 pm

Deze vervolgcursus is voor iedereen die de 6 basiscursussen heeft gevolgd. Tijdens de vervolgcursus bepaal je zelf welk onderdeel je wilt trainen met je paard. 

 

Je kiest dus zelf of je gaat loswerken, grondwerk, handwerk, longeren, dubbele lijnen, lange teugel of rijden. Zo kan je alle oefeningen van Zone II t/m V instuderen.

 

 

 

 

Labels:

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

  • Zondag 27 Oktober

    Open Dag AR/NL

  • Maandag 28 Oktober

    Trainingsweek AR in Achtmaal

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?