Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Basiscursus 4/6

Jun 06th 9:00 am - 5:00 pm

Deze basiscursus is de vierde cursus in de reeks van 6. Deze reeks vormen samen Zone I.

 

De twee trainingstechnieken die je in deze cursus leert zijn grondwerk en handwerk. In het grondwerk leer je je paard in de rijtypische balans te bewegen. En tijdens het handwerk maak je je paard gevoelig voor de teugelvoering.

 

Deze dag is een vervolg op basiscursus 1/6, 2/6 en 3/6. De oefeningen volgen elkaar logisch op. De theorie wordt uitgelegd voorafgaand aan een praktijkdeel, waarin je met je paard gaat werken.

 

 

 

Labels:

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?