Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Paardenbasisschool

Wil jij je voor langere tijd verdiepen in een vriendelijke, ontspannen en leerzame manier van omgaan en trainen? Dan is De Paardenbasisschool echt iets voor jou! Als leerling van De Paardenbasisschool volg je met je paard een logisch opgebouwde opleiding. Dit is vergelijkbaar met onze Basisscholen. Daar start je in groep 1 met het trainen van kennis en vaardigheden, om in groep 8 klaar te zijn voor het voortgezet onderwijs.

 

IMG_0110.jpg

Zo gaat dat ook op De Paardenbasisschool. Als leerling volg je een uitgestippeld traject, dat het beste bij jou en je paard past. Dat kan met prive instructie, klassikale trainingen of cursussen. Zo is er voor elk wat wils. En jij kent jezelf en je paard het beste, dus maak je zelf de keus.

 

Tijdens deze trainingen wordt je gemaakte huiswerk gecontrolleerd en de nieuwe oefeningen uitgelegd. Daar kan je dan thuis weer mee aan de slag. De oefeningen zijn zowel op schrift als op beeld terug te vinden in de werkmap. Zo is het altijd mogelijk om je geheugen weer op te frissen. Natuurlijk kan je je vragen altijd mailen, om weer verder te kunnen met het huiswerk.

 

Fabiola&Caira.jpgAan het eind van een (deel) traject is het mogelijk om dit af te sluiten met een (deel) diploma. De totale opleiding is verdeeld in 5 Zones. Dat geeft structuur en houvast en maakt de trainingen met je paard nog leuker en effectiever.

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?