Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Handwerk

Tijdens het handwerk loop je naast je paard en neem je contact met de teugels zoals je dat rijdend ook zou doen. Dat maakt het grootste verschil met het grondwerk, waarbij het contact met alleen de longe veel losser blijft. 

 

De teugelvoering is hetzelfde als met rijden, waardoor je zelf en je paard hetzelfde gevoel hebben. Maar doordat je nog naast je paard loopt, heeft het paard geen gewicht te dragen en kan je heel zuiver alle teugelhulpen uitleggen aan je paard. Je zoekt contact op de teugels, zoals je dat met rijden ook zou doen. En natuurlijk kan je nog deels zien wat je paard doet.

 

Je leert je paard onbelast eerst weer de verticale balans aan, dan de horizontale en dan de verzameling. De volgende techniek is het werk aan de enkele lijn, oftewel longeren.

 

IMG_9279web.jpgBeau en Marion samen aan de hand in een appuyement in draf 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

De paardenbasis is een opleiding- en trainingscentrum voor bewust werken met paarden. Motto is, de belevingswe reld van het paard begrijpelijk maken voor de mens en trainingen succesvoller laten zijn.

horse3.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?