Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Longeren

Longeren is het trainen van een paard op een volte, waarbij je naast lichaamstaal gebruik maakt van een kaptoom, longe en zweep. Je werkt vanuit de centrumpositie. Door steeds meer afstand te creëren tussen je paard en jou, maak je je paard zelfstandiger en leert hij op eigen benen in balans te lopen. 

 

Als je je paard in balans kan krijgen op kleine afstand, kan je hem steeds verder bij je vandaan werken. Deze techniek heeft als voordeel dat je ruimere beweging kan vragen aan je paard, zonder dat hij uit balans valt.

 

Goed longeren is net zo uitdagend als goed rijden en gaat vanuit de verticale balans via de horizontale balans naar de verzameling. De volgende techniek is het werk aan de dubbele lange lijnen.

 

FotoBeverloo_00064klein.jpg

Marion traint Cailin ontspannen in draf aan de longe

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

De paardenbasis is een opleiding- en trainingscentrum voor bewust werken met paarden. Motto is, de belevingswe reld van het paard begrijpelijk maken voor de mens en trainingen succesvoller laten zijn.

horse3.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?