Klassikale training

Wil jij één keer per maand in een vaste groep trainen met je paard? Met theorie- en praktijkles?

Kijk bij Activiteitenaanbod voor meer informatie

YES!!

Weekendclinic

20 en 21 juni 2020 is de Weekendclinic met Grootmeester Bent Branderup. Een heel weekend Academische Rijkunst, dat wil je niet missen!

WOW!

Trainingsdag

Wil jij trainen op locatie?

Voor minimaal 5 deelnemers

kom ik jouw kant op om er een onvergetelijke

dag van te maken.

 

TOP!

Rijden

Rijden is het trainen van je paard vanaf zijn rug, waarbij lichaamstaal de belangrijkste hulp is en blijft. Je maakt gebruik van een hoofdstel, kaptoom, teugels, zadel en zweep.

 

Omdat wij in onze moderne tijd het rijden als hobby uitvoeren, zijn we aan ons paard verplicht om hem in balans te trainen. Daarmee kan hij tot op hoge leeftijd zijn functie blijven uitoefenen. Deze balans train je dus eerst vanaf de grond, maar rijdend kan je daar natuurlijk ook alle oefeningen voor gebruiken.

 IMG_2025web.jpg

Beau staat trots op de achterhand, rijdend in de levade 

 

Het rijden volgens De Paardenbasis staat los van de discipline, want voor elk paard is het onmisbaar om zowel mentaal als fysiek in balans te zijn. Pas dan kan je veilig en verantwoord met je paard rijden, of dat nu in het bos of op wedstrijd is. 

 

Het voordeel van deze techniek is dat je na veel oefenen je zit kan inzetten om je paard beter te voelen en daarmee beter in balans te helpen. En natuurlijk is het superleuk om te doen.

 

Academische Rijkunst 

Historische rijkunst in een nieuw jasje. Alle kennis van de oude grootmeesters komt nog steeds goed van pas als je je paard fysiek in balans wil brengen. Een hele ontspannen en leerzame route.

horse1.png

Freestyle Training

Om met je paard mentaal in balans te komen, zijn de Freestyle trainingen onmisbaar. Een doordachte en ontspannen manier om met je paard samen te werken. Daardoor wordt het trainen nog leuker!

horse3.png

Paardenbasisschool

Wil jij doordacht en ontspannen je paard rechtrichten? Spreekt de mix van Freestyle en Academische Rijkunst jou aan? Dan is de opleiding van De Paardenbasisschool echt iets voor jou!

horse2.png

Agenda

Contact?

Wilt u teruggebeld worden?